Projecten

Training verantwoordelijke journalistiek


We leven in een tijd van 24-uur real-time nieuws zonder duiding of perspectief. De behoefte bij lezers, luisteraars en kijkers aan maatschappelijke, historische en oplossingsgerichte context groeit. World’s Best News en Hogeschool Windesheim verzorgen incompany trainingen voor journalisten in verantwoordelijke en constructieve journalistiek.

Bekijken

Platform for Positivity

Platform for Positivity
Op woensdag 15 november 2017 lanceerde Streets of the World samen met World’s Best News en Who Cares het Platform for Positivity. Via dit platform kan iedereen zijn positieve boodschap delen met de hashtag #plat4p. Zo dragen we bij aan een beter beeld van de wereld.

Bekijken

Week van de Vooruitgang 2017

www.weekvandevooruitgang.nl
Tijdens de Week van de Vooruitgang voeren wij onder meer campagne om journalisten op te roepen tot Verantwoordelijke Journalistiek.

Bekijken

Bevrijdingsdag 2017

Op 5 mei 2017 was World’s Best News met meer dan 30 vrijwilligers aanwezig op zeven Bevrijdingsfestivals  Vrijwilligers gingen in gesprek en bezoekers deden de World’s Best News Quiz.

Bekijken

World’s Best News Dag 2016

World’s Best News Dag 2016
Zaterdag 21 mei, maakten vier Nederlandse steden kennis met World’s Best News. In Amsterdam, Tilburg, Leeuwarden en Den Bosch deelden honderd vrijwilligers 12 duizend World’s Best News krantjes uit.

Bekijken